28 Kasım 2010 Pazar

Bu kadar da olmaz 1-1!

MALATYASPOR - NAZİLLİ BELEDİYESPOR: 1-1
Stat: Malatya İnönü
Hakemler: Hakan Akmısır, Erdinç Kırıcı, Koray Yıldızer
MALATYASPOR: Mehmet Başkak, Talat, Mehmet Yoldaş, Uğur, Müslüm, Mustafa Aslan, Hakan (Dk 87 Okan), Harun, Raif (Dk 62 Sedat), Burak (Dk 80 Fethi), Güven
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan, Lider, Erdinç, Celal, Muhammet , Ali Erdem ( Dk 88 Mustafa Karagülle), Melih, Kenan, Göksel, Muzaffer (Dk 68 Mehmet Ersavaş), Fatih Üge (Dk 46 Ali Kafadar)
GOLLER: Dk 33 Müslüm (Malatyaspor), Dk 47 Ali Kafadar (Nazilli Belediyespor)
SARI KARTLAR: Talat , Güven (Malatyaspor); Celal, Ali Kafadar ( Nazilli Belediyespor)

Yine hakem kararları maça damgasını vurdu.
Grubun zayıf takımlarından Malatyaspor ile deplasmanda oynadığımız maçta İzmir bölgesi hakemlerinden Hakan Akmısır ve yardımcılarının verdiği kararlar teknik heyetimizi ve futbolcularımızı çılgına çevirdi. Attığımız 2 gol ofsayt gerekçesi ile verilmedi. Dakika 61'de kornerden gelen topu eliyle kesen Malatyasporlu oyuncuyu göremeyen orta hakem penaltımızıda es geçti.

Evimizde oynadığımız Diyarbakır Kayapınar maçında kırmızı kart gören ve hafta içinde federasyondan toplamda 5 maç oynamama cezası alan Fatih Özer ve yine aynı maçta sarı kart ile cezalı duruma düşen Oğuz dışında eksiğimiz yoktu. Fatih Üge, bu sene ilk defa ilk 11'de şans buldu, ikinci yarı başında yerini maçtaki tek golümüzü atan Ali Kafadar'a bıraktı.

Kaynak : nazillispor.com

Kesinlikle galip gelmemiz gereken maçtan ancak 1 puan alabildik. Bu sonuçla puan sıralamasında takımımız 1 sıra geriledi. 21 puanla 6 ncı sıradayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder