25 Kasım 2010 Perşembe

Nazilli Tepkili

Nazilli Belediyespor'a gözlemci Raporlar doğrultusunda Rekor Cezalar geldi. Saha kapatmadan hak mahrumiyetine kadar uzanan bir çok ceza sonrası Yönetim TFF'ye ateş püsrkürüyor Kulüp Başkanı Engin Topçu verilen cezaları anlamanın imkansız olduğunu vurgladı.

Nazilli Belediyespor'a Uefa, Şampiyonlar ligi, Avrupa Kupa elemeleri Süper Lig'de bile verilmeyen cezalar verilince ipler koptu. Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ile güzel ve sıkı bir mücadele veren Nazilli Belediyespor'a Maç sonrası gözlemci ve hakem raporları sonrasında Rekor cezalar kesildi. Gözlemci'nin Federasyona gönderdiği Rapor'da kendisine Yumruk atttığı gerekcesi ile Kulup Başkanı Engin Topçu'ya 105 gün Hak Mahrumiyeti, Kulübe taraftarların küfürleri ve konfeti atmalarından dolayı 1 maç saha kapama ve 7 Bin TL para cezası, Gol makinası Fatih Özer'e itiraz ettiği gerekçesi ile 5 Maç oynamama cezası Yine yönetici Mehmet Karaman'a 2 maç hak mahrumiyeti cezası verildi. Ceza sonrası Ateş Püsküren Yönetim Kururlu Başkanı Engin Topçu, Nazilli Belediyespor'un hak etmediği cezalara maruz kaldığını belirterek Hakem ve gözlemci heyetine ateş püskürdü. Nazilli Belediyespor'da hiç bir yöneticinin ne gözlemci nede hakem'e darp girişiminde bulunmadığını Eğer darp unsuru varsa neden sağlık raporu alarak bu Noktayı vurgulamadığını yine aynı şekilde Madem Darp edildiğini iddia eden gözlemci raporunda bunu yazarken niçin Sağlık kontrolü'nü görmeden böylesine bir ceza verdiğini anlamadığını ifade ederek verilen cezaların keyfiyetten olduğunu, Maçın hakeminin ise maçı çığırından çıkarmak için elinden gelen ne varsa yaptığını gereksiz kartlar gösterdiğin, gözlemcinin bunu rapora eklemediğini ifade ederek hiç anlamadığı noktanın ise Fatih Özer'e hakeme itiraz ettiği gerekçesi ile 5 Maç ceza kesilmesini ise hiç ama hiç anlamadığını Nazilli Belediyespor'un Yükselen grafiğini bozmak amacı ile yapılan buı yaptırımlar karşısında sessiz kalmayacaklarını ifade eden Topçu cezaları düşürtmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Nazilli Belediyespor Lobisi var

3. Lig 1. grupta mücadele veren Nazilli Belediyespor son haftalarda hakemler sayesinde kaybedilen puanların sıkıntısını yaşarken hakeme rağmen kazanılan 3 Puannın tadını çok yaşayamadı. Feberasyonun Saha gözlemcisi tarafından hazırlanan Rapor doğrultusunda böylesine ağır kararlar almasına anlam veremediklerini Belirten Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler "Nazilli Belediyespor'a karşı bir lobi var" diyerek hakem ve gözlemcilerin Adil kararlar ve doğru raporlar hazırlamaları gerektiğini Federasyonunda hakem atamalarında daha dikkatli olmalarını hakemlerin verdiği kararları ele almaları ve gereken yaptırımı uygulamaları gerektiğini ifade ederen bu cezaları Nazilli Belediyespor'un hak etmediğini ifade ederek şunları söyledi. "Nazilli Belediyespor güçlü bir takım, Takım olarak beyin olarak yönetim olarak her şekilde güçlü bir takım, Biz bu hafta diyarbakır kayapınar Belediyespor mücadelesi sonrası Hatay Bölgesi Hakeminin yanlıs kararlarına rağmen sahadan 3 Puanla ayrıldık, yanlışlarımız olmadımı evet oldu ama bu Kadar ağır ceza gerektirecek bir karar beklemiyorduk. Kulüp olarak 3. lig 1. grupta adımızdan sıkça söz ettirdik bu ligde tüm takımlar güçlü hiç bir rakibimizi küçümsemedik ama unutulmamalıdır ki Federasyonun almış olduğu bu karar Bizim Şampiyonluğumuzu etkileyecek kararlardır. Federasyonun Hakem atamalarını ve hakemlerin sahalarda göstermiş olduğu performnansı yakından izleyecek Saha gözlemcisi yanına hakem gözlemcisi de koyması gerektiğini düşünüyoruz. Şeref türbününde Sözlü ikaz dışında asla ve asla gözlemciye darp olayı söz konusu olmamıştır. gözlemci yanlı olarak rapor hazırlamıştır. Bu Kararlara karşı tepkimiz oldukça sert Nazilli Belediyespor Bu Lig'de yeri var ve Bir üst lige çıkmak için ne gerekiyorsa yapmaya da devamn edecekltir. bu tarz davranışlar Kulübü yıkmaya yönelik çabalardır bu çabalardan herkesin uzak durmasını Nazilli Belediyespor'un güçlü bir takım olduğunu belirtmek isterim. Biz Bu lig'de şampiyon olmaya geldik. Hakem ve gözlemciyi, gözlemcinin raporları sonrasında Federasyonun almış olduğu cezaları Kınıyor, cezaların düşürülmesi içinde gerekli hassasiyetin gösterileceğini umut ediyorum" diyerek tepkisini dile getirdi.

Kaynak :Nazilli Turkuaz Gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder