24 Kasım 2010 Çarşamba

"Hedefimize ulaşmak istiyoruz"

Nazilli Belediyespor'un Teknik Direktörü Murat Gürkan Zora, ''Teknik heyet, futbolcu ve taraftar bütünlüğümüz ile hedefimize ulaşmak istiyoruz'' dedi.

Ligde bu hafta sahasında oynadığı maçta Diyarbakır Kayapınarspor'u 3-1 yenerek moral bulan Nazilli Belediyespor'da yüzler gülüyor.

Teknik direktör Zora,
gazetecilere yaptığı açıklamada, Nazilli Belediyespor olarak sezon başında belirledikleri hedefe ulaşmak için çalıştıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
''Teknik heyet,
futbolcu ve taraftar bütünlüğümüz ile hedefimize ulaşmak istiyoruz. Biz taraftarlarımızile bir bütünüz. Bizim bu bütünlüğümüzü kimse bozamaz. Taraftarlarımız ile beraber uyum içerisinde takımımızın başarıya gitmesi ve hedefimize ulaşmak için çaba sarf edeceğiz. Nazilli Belediyespor büyük bir camia olarak birçok şeyi hak ediyor. Nazilli Belediyespor'u hak ettiği ve layık olduğu yere taraftarımızın da destekleriyle getireceğiz.''

Zora, Diyarbakır Kayapınar maçında tartışma yaratan hareketine ilişkin olarak da ''Maçın son anlarında benim de dahil herkesin sinirleri gergindi. Son anda gelen gole çok sevindik.
Hareketim yanlış anlaşıldı'' dedi.

Kaynak : ajansspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder