28 Kasım 2010 Pazar

Siyah İnciler Ancak 1 Puana Razı Oldu

Nazilli Belediyespor Nazilli Deplasmanından 1 puanla dönmesine rağmen Sahada alınan sonuç yönetimi ve teknik heyeti memnun etmedi. Futbolcuların isteksiz bir futbol oynadığını vurgulayan Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, “Mehteran gibi 1 ileri 2 geri devam ediyoruz”


Nazilli Belediyespor bu gün Malatyaspor deplasmanında 3 puanla dönmeyi planlarken oynadığı futbol ile 1 puana razı oldu.
Geçtiğimiz hafta Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ile oynadığı mücadele sonrası TFF tarafından cezası nedeni ile kadroda yerini alamayan Fatih Özer’in yokluğu hissedilirken, Ali Kafadar Beraberlik golünü attı.
Maçın ilk golü ise 33. Dakika’da Malatyaspor’dan geldi. İlk yarı özellikle çok kötü bir oyun sergileyen Nazilli Belediyespor gol bölgelerinde oldukça etkisiz kaldı
İkinci yarı vasatın üzerinde bir oyun sergilemesine karşın ancak 1 puanı kurtaran Nazilli Belediyespor’da sonuçtan çok sahadaki oyundan memnun olmadığını belirten Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, “Galip gelinebilecek bir maçta berabere kalıyor ve bir çok pozisyonu değerlendiremiyoruz” diyerek tepkisini dile getirdi.
“Maça Bakıldığında 90 dakika boyunca rakip kalede ya varız yada yokuz bir çok pozisyona giriyoruz anacak netice alamıyoruz. Biz Bu Ligde eğer iddialıysak ki öyleyiz bunları düşünmemeliyiz daha önce söylediğimiz gibi 1 ileri 2 geri olmak istemiyoruz. Biz Yönetim olarak sahada duran adam değil Koşan adam istiyoruz. Herkes topa basacak koşacak durmayacak 90 dakika o sahada yürüyen futbolcu görmek istemiyoruz.” Diyerek takımın bir anca toparlanması gerektiğini söyledi.

Diğer Maçların sonuçları

DİYARBAKIR KAYAPINAR BLD.SPOR 0-2 TEPECİKSPOR A.Ş.
ARSİNSPOR 2-1 KIRŞEHİRSPOR
HATAYSPOR 3-0 TEKİROVA BELEDİYESPOR
İNEGÖLSPOR 1-0 LÜLEBURGAZSPOR
BAYRAMPAŞA 3-0 İSTANBULSPOR A.Ş
ÜNYESPOR 0-1 BELEDİYE BİNGÖLSPOR
BURSA NİLÜFERSPOR A.Ş. 1-1 72BATMAN SPOR
ANKARA DEMİRSPOR 0- 1 MENEMEN BELEDİYE SPOR

Kaynak : turkuaznazilli.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder