28 Kasım 2010 Pazar

Nazilli'de ceza şoku yaşanıyor.

Nazilli Belediyespor, Diyarbakır Kayapınar maçında yaşanan olaylar nedeniyle Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından verilen cezalar yüzünden sıkıntıya girdi.

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Topçu, yaptığı açıklamada, kulübe verilen cezaların çok ağır olduğunu ve bunu anlamanın imkansız olduğunu savundu.

Diyarbakır Kayapınar karşılaşması gözlemcisinin raporuna dayanarak, kendisine, yumruk attığı gerekçesiyle 105 gün hak mahrumiyeti, kulübe taraftarların küfürleri ve konfeti atmalarından dolayı
1maç saha kapama ve 7 bin lira para cezası, takımın golcüsü Fatih Özer'e itiraz ettiği gerekçesi ile 5 maç oynamama cezası ve yine yönetici Mehmet Karaman'a da 2 maç hak mahrumiyeti cezası verildiğini anımsatan Topçu, şunları kaydetti:
''Nazilli Belediyespor'da hiçbir yönetici, ne gözlemci ne de hakemlere darp girişiminde bulunmadı. Eğer darp unsuru varsa neden sağlık raporu almadılar. Yine aynı şekilde madem darp edildiğini iddia eden gözlemci, raporunda bunu yazarken niçin sağlık kontrolünü görmeden böylesine bir ceza verdiğini anlamakta zorluk çekiyoruz. Bizler kulübümüze verilen cezaların takımımızın şampiyonluk yolunda önünü kesmek için verildiğine inanıyoruz. Bu şartlar altında başka bir şey anlamak mümkün değil. Hakemler Hatay bölgesinden, grubumuzda mücadele eden Hatayspor da zirve yarışı yapıyor. Federasyonumuz da bunları gözönünde bulundurmadan Nazilli Belediyespor-Diyarbakır Kayapınar karşılaşmasına Hatay bölgesinden hakem görevlendiriyor. Karşılaşmanın hakemi maçı çığırından çıkarmak için elinden gelen ne varsa yaptı. Zaman zaman gereksiz kartlar gösterdi. Karşılaşmanın gözlemcisi ise sanırız bunları rapora eklemedi. Yine golcümüz Fatih Özer'e hakeme itiraz ettiği gerekçesiyle 5 maç ceza kesilmesini hiç anlayamadık.''

Topçu, Nazilli Belediyespor'un yükselen grafiğini bozmak amacıyla yapıldığını ileri sürdüğü bu yaptırımlar karşısında sessiz kalmayacaklarını belirtti.

Kaynak : ajansspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder