6 Temmuz 2014 Pazar

Ertem, imza için Taşkın Güngör'ü bekliyor!

Taner Gülleri’nin ani istifasının ardından Nazilli’ye gelerek siyah-beyazlı yöneticilerle anlaşan Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem’in resmi sözleşmeye imza atması için Taşkın Güngör’ün gelmesi bekleniyor.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz sezon sonunda alınan başarısız sonuçların ardından Nazilli Belediyespor taraftarların istifaya davet ettiği ve sessiz, sedasız Nazilli’den ayrılan Taşkın Güngör’ün sözleşmesinin halen devam ettiği iddia ediliyor. Güngör ile sözleşmesi devam eden siyah-beyazlı yöneticilerin ise Güngör’den boşalan koltuğa oturan yeni teknik direktörlere resmi sözleşme yapamadıkları ifade ediliyor.

• GÜLLERİ BOŞ KAĞIDA İMZA ATAR GİBİ POZ VERMİŞTİ

Taşkın Güngör’ün ayrılmasıyla birlikte teknik direktör arayışlarına başlayan Nazilli Belediyespor yönetimi, ilk önce Taner Gülleri’yle anlaşmış ve Esat Ergüler Tesisleri’nde imza töreni düzenlemişti. Törende gazetecilere poz veren Gülleri’nin boş kağıda imza atar gibi poz vermesi dikkatleri çekmişti. İstediği transferlerin yapılmadığı gerekçesiyle Nazilli’den ayrılan Taner Gülleri’nin yerine Ahmet Kazım Ertem’le anlaşan siyah-beyazlı yönetimin imza töreni düzenlememesi Taşkın Güngör’le kulübün sözleşmesinin devam ettiği iddialarını kuvvetlendiriyor. 

Kaynak: M.ŞEVKET ALTINAYAR

Bloğumda haberleri genelde yorumsuz olarak yayımlıyorum. Eski Teknik Direktörümüz sayın Taşkın Güngör'den her ne kadar başarısızdı diye bahsedilse de bence çok başarılıydı.  Sivas maçında takımımızdan Süper Lig takımı gibi oynadılar denilerek övgüyle bahsedildi. İkinci yarıya girerken takımdan 5 as futbolcu satılmış olmasına rağmen özellikle Muğdat ve Kurtuluş gibi takımı sırtlayan futbolcuların ikinci yarı takımda olmaması  büyük bir dezavantajdı. Yine de ligi 7 nci sırada bitirmek son maçlara kadar play off'u kovalamak başarıdır. Taşkın Güngör'e teşekkür ediyor. Başarılar diliyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder