21 Temmuz 2014 Pazartesi

Nazilli’de orta saha takviyesi..

Nazilli Belediyespor’dan Barış Kol’un sakatlığı yeni transfere yönlendirdi. Siyah İnciler’de idmanda aşil tendonu kopan Barış Kol’un yerine iki yeni transferin gündeme alındığı belirtildi.

Nokta transfer çalışmaları kapsamında 8 transfer gerçekleştiren Nazilli ekibinde, yaşanan sakatlık moralleri bozarken transfer komitesi ise yeni çalışmalara başladı. Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem’in orta saha ve forvet hattı için transfer raporu vermesinin ardından yaşanan sakatlığın, transferde artışa neden olduğu belirtildi. Ertem’in sezon hazırlıkları kapsamında hafta başına kadar iki orta saha ve bir forvet oyuncusunun transfer edilerek tesislerde yapılan kampa yetişmesini istediği öğrenildi.
Transfer komitesinin yaşanan sakatlığın ardından gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Genel Menajer Orhan İbiş; “Yaşanan sakatlık takımda kısa süreli bir moral kaybına neden olsa da tecrübeli teknik direktörümüz yaşanan sıkıntıyı ortadan kaldırdı. Moral ve takım uyumu konusunda iyi bir grafik çizen takımımıza teknik heyetimizin istediği doğrultusunda yeni futbolcular kazandırmaya çalışıyoruz. İki orta saha ve bir forvet takviyesi için süren görüşmelerimizi en kısa sürede bitirerek transfer çalışmalarımızı sonlandırmayı planlıyoruz. Forvet hattında prensipte anlaştığımız arkadaşımızın bonservisini bekliyoruz. Bu transferin kulübümüzün hedefleri için önemli olduğuna inanıyoruz. Aynı zamanda iki orta saha mevkiinde görev alacak arkadaşımızla da görüşmelerimiz sürerken, bunlardan birinin oyun kurucu olmasına özen gösteriyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: ÜMİT ÖZMEN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder