21 Temmuz 2014 Pazartesi

Nazilli golcüsünü buldu.

Nazilli Belediyespor’da aranan golcü bulundu. Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem’in raporu doğrultusunda iki golcü transferi için çalışmalarını sürdüren Siyah İnciler’de yönetim Kırklarelispor’dan Eren Açıkgöz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Feda yılı ilan eden Nazilli Belediyespor, sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı transfer çalışmalarında renklerine bağladığı Eren Açıkgöz ile birlikte 11 futbolcu ile anlaştığını söyleyen Kulüp Basın Sözcüsü Erkan Erkoç; “Teknik heyetimizin raporları doğrultusunda nokta transfer politikası ile transferlerimizi gerçekleştirdik. Tam bir forma savaşının yaşanacağına inandığımız takımımızda, arkadaşlık ve takım uyumunun oturmaya başlaması bizleri mutlu ediyor. Ahmet hocamızın istediği doğrultusunda anlaşmaya vardığımız fakat bonservis sorunundan dolayı beklemede olduğumuz golcümüzde henüz bir gelişme olmadı. En kısa sürede bu sorunun çözülmesini temenni ediyoruz. Geçtiğimiz yıl başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Eren’in de bu yıl çıkış yaparak büyük başarılara imza atacağına inancımız tam. Bütün futbolcularımızla hedefe doğru emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Eren Açıkgöz kimdir?

24 yaşındaki başarılı golcü 2003 yılında Turgutluspor alt yapısında futbol hayatına başladı. 2006 yılında kendisini profesyonel yapan imzayı atan Açıkgöz, 2007 yılında ilk transferini Afyonkarahisarspor'a yaptı. Daha sonra sırasıyla Gaskispor, Menemen Belediyespor, Keçiören Sportif A.Ş., Bayrampaşa, Körfez İskenderun Spor ve Kırklarelispor'da forma giydi. Profesyonel futbol hayatı boyunca DSGL'de 5 maçta 2 gol atan Eren Açıkgöz, Türkiye kupasında oynadığı 3 maçta fileleri sarsamazken, 3. Lig'de 28 maçta 3 gol ve 2. Lig'de 74 maçta 17 gol attı. Geçtiğimiz sezon 34 maçta 12 gol atan başarılı golcü Açıkgöz, 1'i kafayla, 1'i penaltıdan olmak üzere 10 golü de ayağıyla attı.

Haber Kaynağı: ÜMİT ÖZMEN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder