6 Temmuz 2014 Pazar

Nazilli Belediyespor’da Ahmet Kazım Ertem sesleri

Nazilli Belediyespor Teknik Direktör sorununu Ahmet Kazım Ertem ile çözdü. Tecrübeli teknik adam dün Nazilli’ye gelerek siyah-beyazlı yöneticilerle masaya oturdu. İmza töreninin bugün yapılması bekleniyor.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktör sorununu Ahmet Kazım Ertem ile çözdü. Tecrübeli teknik adam dün Nazilli’ye gelerek siyah-beyazlı yöneticilerle masaya oturdu. İmza töreninin bugün yapılması bekleniyor.




AHMET KAZIM ERTEM KİMDİR?

Ahmet Ertem'in en büyük özelliği genç oyunculardan kurulu bir kadro ile yola çıkması. Kurt çalıştırıcı; koşmayan, mücadele etmeyen ve savaşmayanı çok fazla kadro içerisinde barındırmıyor. Ahmet Ertem, daha önce bir çok kulüpte görev yaptı. 1957 doğumlu olan Samsunlu teknik adam, Üçüncü Ligde Çarşambaspor, Çorumspor, Lüleburgazspor Anadolu Üsküdarspor, Bafraspor, Kahramanmaraş Belediyespor ve Samsun Kadıköyspor'u çalıştırdı. Kadıköyspor'da TFF Üçüncü Lig şampiyonluğu, Sivaspor'da TFF İkinci Lig şampiyonluğu yaşadı. Hatayspor'u hem TFF Birinci Lig hem de İkinci Ligde çalıştıran tecrübeli teknik adam, Ofspor, Amasyaspor, Şanlıurfaspor ve Orduspor takımlarında ise TFF İkinci Ligde görev yaptı. Samsunspor’un Süper Ligde boy gösterdiği yıllarda bir dönem birinci yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Geçen sezon Play-Off oynayan Hatayspor’un genç koşan kadrosunu oluşturan isimdi. İlk devre Antakya temsilcisini çalıştıran Ahmet Hoca ardından Kahramanmaraş Belediyespor’un başına geçti ve Belediyespor’u Play-Off oynattı. Ertem’in takımı penaltı atışları sonucunda Darıca Gençlerbirliği’ne elendi. 2013-2014 sezonunda Giresunspor'un başına getirilen Ertem, 12 maçta 4 mağlubiyet, 3 galibiyet ve 5 beraberlik alarak başarısız bir grafik çizerek takımla yollarını ayırsa da kulüpte Ertem'in kurduğu kadroya yapılan birkaç takviye ile takım PTT 1. Lig'e çıkmayı başardılar. 3. Lig ekiplerinden Manavgatspor'un başına gelen Ahmet Kazım Ertem, son haftalarda alınan başarısız sonuçlardan dolayı ligi play-off potasının 2 puan gerisinde 8. sırada tamamladı. Ertem, Manavgat'ta 17 maçta 8 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 3 de beraberlik aldı. 

Kaynak : nazillihavadis.com.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder