21 Temmuz 2014 Pazartesi

Naz-Naz’ın göbeği Koçak ve Temircan’a emanet.

Nazilli Belediyespor’da transferde iki orta saha oyuncusunu birden bitirdi. Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem’in nokta transferler kapsamında alınması talimatı verdiği Siyah İnciler’de yönetim başarılı orta saha oyuncuları Eşref Koçak ve Abdullah Temircan’a 2 yıllık imza attırdı.

Siyah-beyazlı ekipte transfer komitesinin yoğun çabaları ile eksik görülen orta sahaya takviyelerin yapıldığını söyleyen Kulüp Basın Sözcüsü Erkan Erkoç; “Teknik heyetimizin raporları doğrultusunda transfer komitemiz çalışmalarını yaparak orta saha oyuncuları Giresunspor’dan Eşref Koçak ve Turgutluspor’dan Abdullah Temircan’ı 2 yıllığına renklerimize bağlayan imzayı attırdı. Bu yıl yapılan transferlerimizle tüm mevkilerde hem futboluyla bizleri mutlu edecek hem de forma mücadelesi yaşanacak bir kadro oluştu. Forma savaşının sahaya da yansımasını umut ettiğimiz bu sezon hedeflerimize ulaşacağımıza inancımız tamdır. Transfer komitemiz daha önce prensipte anlaştığı ancak bonservisi nedeniyle beklemeye geçtiği golcümüz için birkaç gün bekleme kararı aldı. Bu transferin de Pazartesi gününe kadar netleşmesini ümit ediyoruz. Çünkü takımımız belli bir çalışma düzenine girdi. Başarılı işlere imza atacağına inandığımız forvet oyuncumuzun durumuna göre transfer komitemiz çalışma yapabilir ama şuandan itibaren transfer çalışmalarımız askıya alınmıştır” dedi.

Eşref Koçak kimdir?

1990 doğumlu orta saha oyuncusu Eşref Koçak, futbola 2002 yılında Araplarspor'da başladı. İlk amatör transferini 2004 yılında Torku Konyaspor'a yapan Koçak, 6 yıl Konyaspor'un alt yapısında çeşitli kategorilerinde top koşturduk. 2010 yılında Çankırıspor'a transfer olarak profesyonel imzayı atan Eşref Koçak, 2013 yılında ise Giresunspor'a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Giresunspor forması ile 25 maça çıkan Koçak, Ziraat Türkiye Kupası'nda da bir gol atmayı başarmıştı. Profesyonel futbol kariyeri boyunca 108 2. lig ve kupa maçına çıkan Eşref Koçak, 87 kez de A2 ve DSGL'de forma terletti. Başarılı orta saha oyuncusu 19 kez de fileleri havalandırdı.

Abdullah Temircan kimdir?

26 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Abdullah Temircan, futbola Diyarbakır Büyşehir Belediyespor alt yapısında başladı. İlk amatör transferini aynı şehrin takımı Diyarbakırspor'a yapan Temircan, iki yıl sonra kendisini profesyonel yapan imzayı attı. 2008 yılında Mardinspor ve 2009 yılında Van Büyükşehir Belediyespor'a kiralık giden Abdullah Temircan, başarılı performansının ardından Van Bşb.spor'a transfer oldu. Temircan daha sonra ise sırasıyla Bozüyükspor, Kocaeli Birlik Spor, Tasus İdman Yurdu ve Turgutluspor'da top koşturdu. U21 Liginde 73 maçta 7 gol atan orta saha oyuncusu Türkiye Kupası'nda 3 ve PTT 1. Lig'de 11 maçta görev alırken, 2. Lig'de oynadığı 141 maçta da 2 gol attı.

Haber Kaynağı: ÜMİT ÖZMEN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder