12 Temmuz 2014 Cumartesi

Nazilli’de 3 gitti 3 geldi.

Nazilli Belediyespor’da 3 futbolcu ile yollar ayrılırken, dış transferde de 3 futbolcu ile anlaşıldı.

Feda yılı ilan eden siyah-beyazlı Nazilli ekibinde transfer komitesinin nokta transfer yapacağız açıklamalarının ardından yapılan çalışmalarda geçtiğimiz yıl büyük umutlarla transfer edilen Recep Soner Cihan ve İlker Cihan kardeşler ile geçtiğimiz yıl Manavgat Evrenseki Spor’a kiralanan Erhan Şahin ile yolların ayrıldığı öğrenildi. 25 yaşındaki sol bek oyuncusu Erhan Şahin, 2013-2014 sezonunda Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Manavgat Evrenseki Spor’da 9 karşılaşmaya çıkarken, 25 yaşındaki sol bek oyuncusu İlker Cihan da Nazilli Belediyespor forması ile 9 maça çıkmıştı. Büyük umutlarla transfer edilen ancak sakatlığı nedeniyle 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Recep Soner Cihan ise Nazilli Belediyespor forması giyememişti.
Öte yandan siyah-beyazlı ekibin kaleci İbrahim Karaca, orta saha oyuncusu Yunus İçuz ve defans oyuncusu Devrim Aksongur ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıklandı. Transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Kulüp Basın Sözcüsü Erkan Erkoç; “Nazilli Belediyespor’un hedefleri doğrultusunda yönetim ve teknik heyetimizin onay verdiği transferlere devam ediyoruz. Nokta transfer politikası kapsamında Çankırıspor’dan İbrahim Karaca, Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor’dan Devrim Aksongur ve Kırklarelispor’dan Yunus İçuz ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladık. Futbolcularımızın kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda güzel bir sezon geçirirler” dedi.

İbrahim Karaca kimdir?

Kendisini 2 yıllık siyah-beyazlı renklere bağlayan anlaşma yapan 27 yaşındaki İbrahim Karaca, futbola 1999 yılında Marmaris Belediye Gençlikspor’da başladı. 2004 yılında profesyonel imza atan Karaca, sırasıyla TKİ Tavşanlı Linyitspor, Muğlaspor, Afyonkarahisarspor, Yimpaş Yozgatspor A.Ş. ve Çankırıspor’da top koşturdu. Başarılı kaleci 3 Türkiye Kupası, 38 3. Lig ve 37 2. Lig karşılaşmasında forma giydi.

Yunus İçuz kimdir?

31 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus İçuz, futbola 1995 yılında Ayşebacı Fatih Spor’da başladı. 1999 yılında Balıkesirspor’a amatör transfer olan İçuz, 2001 yılında Kartalspor’da kendisini profesyonel yapan imzayı attı. Başarılı orta saha oyuncusu sırasıyla Maltepespor, Darıca G.Birliği ve Kırklarelispor'da top koşturdu. Tecrübeli futbolcu çıktığı 7 Türkiye Kupası karşılaşmasında 1 gol, 100 3. Lig karşılaşmasında 9 gol ve 160 2. Lig karşılaşmasında ise 20 kez fileleri havalandırdı.

Devrim Aksongur kimdir?

24 yaşındaki başarılı defans oyuncusu Devrim Aksongur, futbola 11 yaşında Antalyaspor A.Ş.'de başladı. 7 yıl Antalyaspor'un çeşitli yaş gruplarında futbol oynayan Aksongur, 2009 yılında Antalyaspor'da kendisini profesyonel yapan imzayı attı. Aynı yıl Tekirova Belediyespor'a kiralanan Aksongur 2 sezon Tekirova'da top koşturduktan sonra başarılı grafiği ile Tekirova Belediyespor tarafından bonservisi alındı. Geçtiğimiz yıl Kahramanmaraş B.Ş. Belediyespor'a transfer olan başarılı defans oyuncusu Devrim Aksongur, DSGL'de 16 maç, DSGL Türkiye Şampiyonası'nda 2 maç, A2 Liginde 32 maçta 4 gol attı. Türkiye Kupasında 3 maç oynayan Aksongur, 3. Lig'de ise 127 karşılaşmada 8 gol attı.

Haber Kaynağı: ÜMİT ÖZMEN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder