21 Temmuz 2014 Pazartesi

Nazilli, Saffet Gurur Yazar’ı bitirdi.

Nazilli Belediyespor’da Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem’in nokta transferler kapsamında alınması talimatı verdiği başarılı stoper Saffet Gurur Yazar ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Siyah İnciler’e dahil olan Yazar’ın dün akşam idmanına katıldığı belirtildi.

Son transferlerin ardından takımın büyük ölçüde hazır olduğunu belirten Kulüp Basın Sözcüsü Erkan Erkoç; “Teknik heyetimizin raporları doğrultusunda transfer komitemiz oynadığı tüm takımlarda başarılı grafik çizen defans oyuncusu Saffet Gurur Yazar ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Genç Milli takım tecrübesi olan oyuncumuzun savunmamıza güç katacağına inancımız tam. Golcü sorunumuzu çözmek adına yaptığımız görüşmeler sonucu bir futbolcu kardeşimiz ile prensipte anlaştık. Kulübüyle olan sorunlarını çözmesini bekliyoruz. Öte yandan önceki gün sakatlanan Barış Kol sezon öncesi bizleri üzmüştür. Kendisinin en kısa sürede iyileşerek sahalara dönmesini bekliyoruz. Bu sakatlığın ardından orta saha mevkiimizde takviyeye ihtiyaç olup-olmadığını henüz netleştirmedik. Birkaç gün içerisinde teknik direktörümüzün raporu doğrultusunda bu konuda çalışma yapabiliriz” dedi.

Saffet Gurur Yazar kimdir?

1987 doğumlu başarılı stoper Saffet Gurur Yazar, futbola 1999 yılında Karşıyaka'da başladı. İlk transferini 2001 yılında amatör olarak Bostanlıspor'a yapan Yazar, yarım sezon sonra tekrar Karşıyakaspor'a amatör transferini yaptı. 2005 yılında Profesyonel imzayı Karşıyakaspor'a atan başarılı futbolcu, 12 yıl Karşıyaka'nın çeşitli kategorilerinde futbol oynadı. 2011 yılında Samsunspor'a transfer olan Saffet Gurur Yazar, 2013 yılında yeniden Karşıyaka'ya dönerek yarım sezon top koşturan Yazar, ardından Altayspor'a transfer olarak bir sezonda siyah-beyazlı formayı giymişti. A-2 Milli formayı 3 kez terleten ve 1 gol atan başarılı stoper, U21 liginde 3 maç, Türkiye Kupası'nda 9 maç, 2. Lig'de 19 maçta 1 gol ve PTT 1. Lig'de 86 maçta 6 gol atan Yazar, Süper Lig'de de 1 maçta görev aldı.

Haber Kaynağı: ÜMİT ÖZMEN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder